Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

RÓLUNK

B l a n c h e  küldetésünk:

Fontosnak tartjuk, hogy ebben a felgyorsult világban szánjunk időt bőrünk vegyszermentes ápolására és ellenőrizhető gazdálkodásból származó alapanyagokból készült kozmetikumokat használjunk. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani natúrkozmetikumainkkal. 

Ha számodra is fontos, hogy szintetikus anyagoktól- és állatkísérletektől mentes termékeket használj bőröd ápolására, melyek természetes összetevőket tartalmaznak, válaszd a Blanche Natúrkozmetikumokat!

Vezérelvünk, hogy nem kötünk kompromisszumot az összetevők beszerzési forrásaival kapcsolatban. Nem használunk bőrre káros anyagokat, termékeink nem tartalmaznak parabéneket, kőolaj származékokat, szilikonokat, kemikáliákat, alumínium sókat és mesterséges színanyagokat.

B l a n c h e  filozófiánk:

Sosem késő váltani / változtatni. A változás az élet természetes velejárója. Mi a Blanche-nál hiszünk a változás és az anyatermészet erejében! Termékeinket a természettel összhangban fejlesztjük, felhasználva az általa nyújtott legkiválóbb hatóanyagokat, olyan tudatos nők számára, akiknek fontos a minőségi szépségápolás, és a változást nem negatívan élik meg, hanem kihasználják annak pozitívumait.

Gondoskodj te is bőröd egészségéről a természet lenyűgöző erejével, add át magad termékeink kényeztetésének, éld meg a pillanatot!

Élvezd az ápolt, ragyogó és egészséges bőr nyújtotta magabiztosságot, mely Téged is arra ösztönöz majd, hogy merj lépni, merj változtatni, és merd megélni a pillanatot!

B l a n c h e  termékfejlesztőnk:

'A növények, virágok, gyógynövények iránti szenvedélyem még kislány koromban kezdődött nagymamám legnagyobb örömére. Mindig lelkesen mutatta be a kertjében található gyógynövényeket, gyümölcsfákat, hosszú beszámolót tartva mindegyik jótékony, gyógyító hatásáról. A mai napig, ha meglátogatom, azzal kezdjük, hogy egy nagy sétát teszünk a kertjében, és mindent alaposan szemügyre veszünk, beszélgetünk róluk, mintha családtagok lennének.

Az élet mégis úgy hozta, hogy nem ehhez kapcsolódó pályára kerültem. Hivatásomnál fogva könyvelő lettem, és ebben a szakmában eltöltött évtized megtanított arra, hogy "dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes". Ez a szemlélet segítette a márka megalakulását is, mert a termékskála kiépítése több év elszánt kutatómunkájának eredményeként jött létre.

Nem tudtam sokáig elnyomni magamban a szenvedélyem,  felszínre tört, amikor véletlenül elkeveredtem egy kozmetikumkészítő workshopra. A növényekből nyert olajok, illóolajok, aromavizek csodálatos világa teljesen beszippantott magába, és úgy éreztem, hazataláltam. A natúr kozmetikum készítésben visszakanyarodhattam a gyökereimhez.

Először csak hobbinak indult, de egyre jobban magaménak éreztem, és egyre nagyobb örömöt okozott az alkotás, ezért úgy döntöttem, hogy eljött az idő, hogy másokkal is megosszam a természetben rejlő erőt, kozmetikum formában. Az elmúlt évek alatt folyamatosan konzultáltam vegyészmérnökkel, elvégeztem egy professzionális kozmetikumkészítő iskolát, újra felfedeztem a kémia szépségét. Termékek állandó teszteléseknek, fejlesztéseknek, és laborvizsgálatoknak lettek alá vetve, és így született meg Blanche, a kézzel készült natúr kozmetikum világa.

Szeretettel. Tőlem. Neked.

Dani Kata'